tisdag 16 juli 2013

Kåseberga - Alestenar! Fortfarande i Skåne!

Det blev inte Ystad, det blev Kåseberga och de fantastiska Ale stenar. Redriet och Kapten hade en fantastisk seglats från Skanör till Kåseberga. Bianca länsa hela vägen med spribommen. Rederiet började med ullunderställ och slutade i bikini. Det blev en lång dag till havs. Sveriges södra kustlinje är kanske inte det mest fantastiska Kapten och Rederiet har seglat, blir mest en transportsträcka. Vi har ju inte ens lämnat Skåne än!! Ett besök blev det iallafall till de berömda stenarna, skam hade det varit annars eftersom hamnen ligger 500 m från besöksmålet. Tyskar, holländare, finnar och svenskar samsas i den lilla lilla hamnen. En liten tysk båt med 3 i besättningen seglade vidare imorse mot Rugen.(ja det fattas två plippar ovanför u:et). Hmm Bianca och Rugen kanske? Kapten blir trött! Nu får Rederiet bestämma sig! Fint väder där hade rederiet hört talas om! In och planera på kartan, om vi seglar dit så.. om vi seglar dit så... men imorse beslutade Kapten att det var fin vind till Bornholm. Bianca forsar fram i fin läns idag med. Hvornår smager en Tuborg bedst? Hver gang!

2 kommentarer:

  1. til Bornholm? Var det ikke Västervik som var målet? Vi er tilbake på Hvaler og ser ut på havet, riktig ferie. Ser dere ikke på marinsiten,men en Bianca i Nyköping. Klem fra oss

    SvaraRadera
  2. Kul att ni är på g och bloggen är igång. Här hemma väntar Chauffören på att Åkeriet skall ge körorder. Descendenten är hemma, så ambivalensen är påtaglig.

    SvaraRadera