måndag 4 juli 2022

Dags att mönstra av!

Efter 8 dygn på Bianca tillsammans med Kapten, Rederiet och matros Folke mönstrar vi av. 


Att försöka beskriva vårt äventyr, vår upplevelse i ord och bild är stört omöjligt. 


Detta måste upplevas, men det kommer ingen att kunna göra. För detta väder som gav möjlighet till dessa fantastiska upplevelser kommer inte ske under kommande årtionden. Vi är så tacksamma! 


På 35 kvardatmeter har vi under dessa dagar njutit och tagit till vara på livet. "Denna dagen, ett liv" som Kapten citerade från farbror Melker. 


Vi är så tacksamma! Mat, dryck och sötsaker har vi frossat i så nu när vi kommer upp på land får vi ta tag i träning och balanserad nyttig kost. 


Självklart ska livet njutas av det goda, och det har vi verkligen gjort. Men nu är gränsen nådd. Att få äta färsk torsk och sej är en förmån, men att få äta den efter 1 timme från att de fastnade på Redieriets krokar är få förunnat. Så otroligt gott, även för en som inte är fiskälskare. Vi är så tacksamma!


Att slå sina personliga rekord är något vi alltid utmanans och lockas av att göra. Att utmana sig själv och kliva utanför sin trygghetszon är det som ger nya upplevelser och en go självkänsla. Att gå från att inte bada alls under sommarperioden i Sverige, eller något annat land heller för den delen, till att fundera på om att börja vinterbada efter att tagit personbästa med +12,2 grader. Tacksam för detta personbästa! 


Tack från våra hjärtan för det ni gett oss möjlighet att uppleva Kapten och Redieriet, upplevelser som den inhemska befolkningen inte ens gjort. 


Tacksamma! <3 Carpe Diem!

2 kommentarer:

  1. Tack för att ni kom, hängde med oss och delade det fina vädret och många fina upplevelser. Rederiet & Kapten <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fantastiskt att få vara med å se dessa FINA bilder å filmer👍🏻👍🏻👍🏻

      Radera