torsdag 23 juli 2015

Stanna tre och betala för två!

En natt till stannar Bianca i den fina viken! En fördel är att vi ligger gratis inatt och solen skiner! Rederiet har tillsammans med Kapten städat Cockpiten så den är glänsande fin! Att ligga i hamn är aldrig tråkigt! Det händer alltid något. Båtar som lämnar, båtar som kommer in. Idag blåser det kraftigt och på vhfen varnas för "gail" så den ena båten efter den andra tuffar in och förtöjer i den hårda sidovinden. Alltid lika intressant att titta på när andra båtar lägger till! Hela hamnen står och spejar i sina båtar! Samtal med andra båtar om allt mellan himmel och jord. 
På eftermiddagen intog Rederiet den övre delen av Bianca (i shorts minsann) 


och passade på att få några fjuttiga solstrålar på benen. Hörde annars att södra England hade ett starkt högtryck och 25 grader varmt! Hmprf det får ändå räcka med lite sol! 
Kapten är svårflörtad att kliva av båten! Gillar verkligen att läsa The Times i Biancas relaxavdelning och är för dagen extremt nöjd (BabordsFredrik!!) med att ha löst ALLA svårighetsgraderna på Sodukosarna! 

Vi fick bra tips idag om tåg från Oban till Glasgow och att det ska vara en riktigt fin tågtur med model äldre tågmodell! Det passar Kapten perfekt då han verkligen gillar gamla tåg! 
Kommer uppgradera bloggen med några filmklipp med det är så svagt internet så det får vänta till Oban! 
Nu en tur till affären och bestämma kvällsmat! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar