lördag 14 juli 2012

Liv Ullman, Nisse och Rederiet på plats i Norge!

Kunde ha gått galet!
Liv Ullman
Då var  Liv Ullman och Rederiet bästa kompisar efter att vi fajtades i säkerhetskontrollen i Trondheim. Liv bad Rederiet om ursäkt efter hon nästa knäckt Rederiets fingrar. För övrigt är Säkerhetskontrollen i Norge inte kul, men tar vi i en annan gång.
Rederiet är nu åter på plats för inspektion på Bianca. Kapten såg lycklig ut men det var för innehållet i bagaget och kanske lite för att se Rederiet :-) Flytande vätska i burk från Danmark!!

Besättningen består nu av fyra personer ombord .de nya är Rederiet och Nils (segelkompis från förra årets Alaskasegling). Under 14 dagar kommer vi kunna lyssna på Nils bästa kompis: Barockoboen! Helt underbart och Nils spelar magiskt fint!
Kristoffer mönstrar av imorgon, om vi kommer iväg. Prognosen är inblåst  i Bodö. 22 m/s är inte att leka med, men väderprognoserna har hitintills inte stämt så hoppet lever att få segla mot Lofoten imorgon. Trollfjorden är första målet och ett dopp som sig bör när man besöker fjorden. Brr!!

Efter klagomål på den nya designen på bloggen har vi fattat beslut om att gå tillbaka till ursprungsutseendet!
Då laddar besättningen med kapten inför imorgon. Återkommer med väder och vart med säkerhet vart Bianca styr i vägen imorgon.

4 kommentarer:

  1. För egen del räckte det så bra med kulingen i Stockholm den 2 juni, när jag sprang maran här den gången. Idag var det betydligt bättre väder, när jubileumsmaran gick av stapeln.Även denna gång kom jag i mål, nu i den bättre tiondelen, och således nöjd.

    Minns inte riktigt hur bloggen såg ut när jag tittade sist, men har en känsla av att den var bättre då :-) Lite mer avskalad, minimalistisk.

    SvaraRadera
  2. Konstigt att det blev en dubblering, klickade bara en gång...

    SvaraRadera
  3. Rederiet: - Vem är du?
    Liv Ullman: - Jag är Liv Ullman!
    Rederiet: - Är du här för att knäcka mina fingrar?
    Liv Ullman: Jag har velat knäcka dom sedan länge! men säkerhetskontrollen bröt mitt försök.

    Hoppas att du fick en autograf eller löfte om att få vara med i nästa film.

    SvaraRadera
    Svar
    1. hahaha Tyvärr fick rederiet varken autograf eller löfte om att få vara med i nästa film. Det kanske kommer när Liv gjort en efterlysning via interpol för att hitta rederiet.. -att knäcka fingrarna på en svenska i nästa film!!

      Radera