tisdag 3 juli 2012

Passerar Trondheimsfjorden

Blå morgonstämning vid Ringholmen.

Det blev sen frukost och ännu senare avfärd från Ringholmen. Dels fattade inte dagens köksteam att man måste stå upp och komma igång om det ska bli frukost. Sedan var det vindstilla och perfekt läge för lite justeringar i riggen som varit uppmärksammat under längre tid. Svein-Tore tog på sig uppdraget att gå i masten utrustat med verktyg festade i små snören för att förhindra tunga skiftnycklar och annat att falla i däcket med akut depressivt tillstånd för kaptenen och rederiet hemma i Ängelholm. Allt gick till kaptenens tillfredsställelse och psyket är mycket bra. Avstår från medicin under förmiddagen.


Det blir en motordag och för intresserade kommer vi nog att synas på www.marinetrafic.com
För dom som följer bloggen hittar ni oss om ni söker på fartyget BIANCA och väljer BIANCA (SE) Pleasure Craft bland alla Biancor som kommer upp. Hittar ni oss och klickar på båten kommer det upp bild och möjligheten att spåra oss. Lycka till!

Vår lilla blogg är populär och det tycker vi är kul. Dagens statistik ser ni nedan:

Vi har registrerade över tre och ett halvt tusen inloggningar till nu och många trevliga kommentarer. Återkommer under dagen/kvällen. I övrigt: Köksteamet har tagit reellt tag: det blev kanon frukost med omelett. Just nu serveras kaffe och käks, och till lunch får vi nybakade bagetter och lite annat :-).



2 kommentarer:

  1. direktlink biancas position:
    http://www.marinetraffic.com/ais/se/default.aspx?oldmmsi=265664600&zoom=10&olddate=lastknown#

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nisse, så bra länk! Slipper leta på flera ställen! Snart ska vi segla och se grindvalar och annnat kul! Hoppas bara att det inte finns en bagge på varje ö för det är inget kul att bli jagad av en sur bagge varje gång vi vill gå på upptäcksfärd.

      Radera