onsdag 4 juli 2012

Sommeren er her!!!!

Etter en fin dag på havet ligger vi i havn i Bjuv kommune i Tröndelag. Vakker havn med alle fasiliteter så nå er skipper og mannskap nydusjet og lukter godt. Det er 15,5 grader i sjön så Sven-Tore har badet. Klär og sengtöy har også fått en omgang i vaskemaskin. Blir fint å legge seg i ren seng i kveld.


Fortsatt er det mye motorgang men et par timer med fin vind og seiling ble det idag også. Og selvsagt har vi fisket: en fin uer og ei brosme. Det var nok til middag til oss fire. Vi hadde presis avsluttet fisket da jeg fikk öye på et par hvaler en bit borte. Oj...det var fler...og ganske mange...og litt etter befant vi oss i en flokk med småhval som kom inn fra havet utenfor oss. De var rundt oss på alle kanter för de fortsatt sörover i små grupper. De närmeste var bare fire fem meter fra båten. Vi kunne höre tydelig de blåste og dro luft og alt virket veldig avslappet og fint. Dagens bilder får tale for seg selv.






4 kommentarer:

  1. Hade ni ett litet navigations problem när ni skulle runda Högholmen ;-)

    SvaraRadera
  2. Moro med hval da. Her er sommeren kommet for en dag i alle fall. Familiefest hos Birger i kveld. Jørgen er på vei til New York på helgejobb,en båt som ligger der uten papirene i orden. Han syntes det var så fint å treffe deg i Bergen.

    Nina

    SvaraRadera
  3. Fantastiska bilder - nytt jobb: Naturfotograf! SoS

    SvaraRadera
  4. Åh det så fantastisk ut :) !

    SvaraRadera